Geert Grootestraat 1 te Deventer

Monumentale kantoorvilla midden in het centrum op 4 minuten lopen van NS-station

TE HUUR kantoorruimte ca. 22,5m²

Monumentale en zeer representatieve KANTOORVILLA, gelegen midden in het centrum van Deventer, nabij het winkelgebied en het sfeervolle plein De Brink. Zeer goede bereikbaarheid met zowel eigen, als openbaar vervoer (NS station op 4 minuten loopafstand). Het interieur bevat nog vele originele en goed onderhouden details waaronder enkele oude schouwen en fraaie stucplafonds

In totaal omvat de kantoorvilla ca. 400 m² v.v.o, verdeeld over vier verdiepingen. Voor de gebruikers van het pand is op de begane grond een gezamelijke, representatieve vergaderruimte beschikbaar.

Te huur: 
Kantoorruimte op de tweede verdieping van ca. 22,5 m² (kamer 8) voor € 425,- per maand all-in excl btw.

'All-in' betekent ook echt 'all-in'. De huurprijs is inclusief de volgende kosten:

Hieronder vallen gebuik van glasvezel (snel internet), gebruik van de gezamelijke vergaderruimte, gas, water en elektra (vastrecht, verbruik), gebruik van glasvezel, alarm, onderhoud installaties, schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing, huisvuilafvoer, lokale lasten, brandblusmiddelen.

Voorzieningen
De kantoorvilla is o.a. voorzien van toiletten, keuken / pantry, vloerbedekking, verlichting, verwarming, kabelgoten met actuele bekabeling, glasvezel internet, serverruimte, blusmiddelen, brandmeldinstallatie, alarm, koffiemachines en gezamenlijke vergaderruimte.
Indien gewenst kan tegen geringe vergoeding ook de schoonmaak van de individuele ruimten meegenomen worden.

Parkeren: In directe omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden aanwezig. De Centrumgarage achter de Hema ligt op 2 minuten loopafstand.

Voor meer informatie neem contact op met kantoor 0570-200210 en vraag naar de brochure.